Участь викладачів кафедри менеджменту у щорічній події щодо розвитку неформальної освіти Kharkiv EDU Talk

Викладачі кафедри менеджменту 11 листопада 2021 року прийняли участь у щорічній події щодо розвитку неформальної освіти Kharkiv EDU Talk. Цього року основною темою було створення якісних освітніх продуктів. Спікерами на заході взяли участь представники бізнесу онлайн-освіти України, СНГ та світу. Вони поділилися своїми практичними інструментами та матеріалами, які використовують для своєї діяльності.

У програмі заходу було розглянуто: обзор ринку неформальної освіти, специфіка та основні етапи створення освітнього продукту; різниця навчальних програм та проектування освітнього досвіду; основні правила навчальних презентацій: структура та розбір розповсюджених помилок; як будувати якісні методології, завдяки яким студенти будуть відчувати результат; як створювати освітні продукти у Telegram; як упакувати готовий продукт та презентувати його світу; сучасні моделі продажів та побудова відділу продажів.

Кафедра менеджменту висловлює подяку спікерам заходу та його організатору Громадській спілці «Харківський кластер інформаційних технологій» за цікавий досвід та важливі рекомендації.


Nach oben