Співпраця викладачів кафедри менеджменту з міжнародним видавництвом

На кафедрі менеджменту Факультету управління та бізнесу наші викладачі не тільки ведуть активну наукову роботу, а й плідно співпрацюють на міжнародному рівні. 
У січні 2024 року міжнародне видавництво B P International (Індія - Велика Британія) запросило професора Ірину Федотову стати рецензентом книги, що свідчить про визнання її високого професійного рівня та авторитету у світі науки. Після ретельного аналізу та експертного оцінювання книги, професором Федотовою І.В. було надано позитивний відгук, за результатами якого вона отримала сертифікат рецензента від міжнародного видавництва.

Це важлива подія для нашої кафедри, оскільки вона підкреслює високий рівень наукової компетентності наших викладачів та активну участь у міжнародній співпраці. Такі досягнення не лише сприяють підвищенню престижу нашого університету, а й сприяють залученню нових можливостей для студентів та інших викладачів у міжнародному науковому середовищі.

Ми пишаємося успіхами наших колег та віримо, що це тільки початок для подальшого розвитку нашої міжнародної співпраці та наукових досягнень!  


Nach oben