Ярмарок вакансій 2019

Студенти факультету управління та бізнесу на чолі з відповідальною за працевлаштування студентів доцентом кафедри управління та адміністрування Бочаровою Н.А. мали можливість вівідати ярмарок. Студентський склад вдячний нашому університету за допомогу пошуку роботи та можливість поспілкуватися з роботодавцями та дізнатися набагато більше про підприємства та їх пропозиції, ніж з вакансій, що представлені в Інтернеті.

 

 

 

 

28 листопада 2019 року Харківський національний автомобільно-дорожній університет проводив щорічний захід під назвою «Ярмарок вакансій 2019» на базі головного корпусу ХНАДУ.

Керівництво навчального закладу запросило приєднатися до цього заходу більш ніж 50 роботодавців абсолютно різних напрямків та студентів 1-5 курсів факультетів управління та бізнесу, транспортних систем, автомобільного, дорожнього та механічного. Також на ярмарку були представники Центру зайнятості, які з радістю допомагали знаходити відповідні підприємства, які були цікаві кожному зі студентів. Деякі кампанії не мали можливості поспілкуватися зі студентами, але з їх вакансіями та вимогами можна було ознайомитися в електронному вигляді.

  Студентка групи Ем_л-51-19                                     Вероніка Кобченко  


Nach oben