День відкритих дверей на АТП-16363

3 березня 2020 року, наша група зацікавлених студентів Харківського Національного Автомобільно-Дорожнього Університету вирушила на подію «Дня відкритих дверей» на автотранспортному підприємстві 16363, на яку нас запросили його представники під час презентації у нашому вищому закладі.

Для нас була проведена екскурсія по території: підприємство має стоянку, станцію технічного обслуговування, авторемонтну майстерню та мийку. Наш екскурсовод Мар’яна виділила, що чим менше на стоянці автомобілів та напівпричепів, тим краще працює підприємство, бо усі вони знаходяться у процесі перевезення вантажів.

Ми відвідали авторемонтну майстерню, де побачили, у яких умовах працюють робітники, як виглядає кабіна водія, та дізналися, що для міжнародних та міжміських перевезень використовуються різні стандарти вантажних автомобілів. Також ми завітали на станцію технічного обслуговування, де у цей час робітники саме завершили огляд вантажівки та відправили її на стоянку, чекати своєї черги на наступне замовлення. Ми познайомилися з керівником стації та прослухали розповідь про специфіку різного обслуговування.

По завершенні екскурсії ми завітали у відділ логістики, де завжди кипить робота. Після цього нам запропонували скуштувати солодощі, випити кави та посидіти у зоні відпочинку.

Дякуємо співробітникам автотранспортного підприємства 16363 за гарний прийом та можливість наочно побачити роботу усіх працівників.

Студентка групи Ем_л-51-19                                     Вероніка Кобченко 

Відповідальна за працевлаштування
студентів кафедри менеджменту, к.е.н., доц.            Н.А. Бочарова


Nach oben