ЧЕМПІОНАТ СВІТУ ЗІ ЗМІШАНИХ ЄДИНОБОРСТВ ММА

З 20 по 25 листопада у Тирані (Албанія) проходив чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА серед молоді та дорослих, який зібрав 457 спортсменів з 47 країн світу.

Збірну України представляли 29 спортсменів (16 серед молоді та 13 серед дорослих), тренерських штаб був представлений 16 тренерами.

Загальний здобуток збірних зі змішаних єдиноборств ММА - 3 золоті, 3 срібні та 6 бронзових нагород. Молодіжна збірна у загальнокомандному рейтингу стала найкращою у світі.

Один з цих спортсменів здобувач вищої освіти Автомобільного факультету Владислав Гришин. Він виборював перемогу серед дорослих, в перший день змагань переміг американського спортсмена Крістіана Амоуса, на наступний день змагань Владислав переміг спортсмена з Франції Уго-Антона Відаля. На жаль у чвертьфіналі Владислав поступився спортсмену з Австралії Єліусу Єрберу, посівши 5 місце у чемпіонаті світу з ММА.

Влад не планує зупинятись, вже 15 грудня у місті Києві відбудеться Кубок України зі змішаних єдиноборств ММА, де Владислав буде приймати участь та виборювати поїздку на чемпіонат Європи.

Бажаємо вдалого виступу.


Nach oben