Вітаємо Відмінників ХНАДУ та Найкращих викладачів очима студентів ХНАДУ!

На факультеті управління та бізнесу відбулися урочистості з приводу нагородження найкращих студентів Нагрудними знаками «Відмінник ХНАДУ», а їх викладачів-наставників – Грамотами за перемогу у номінації «Найкращі викладачі очима студентів ХНАДУ».

Цьогоріч звання «Відмінник ХНАДУ» удостоїлися одразу три студентки 4-го курсу кафедри економіки і підприємництва – Сопельник Вікторія, Тихонюк Дарина та Обозна Марина. Ці талановиті дівчата не лише навчалися чотири роки на «відмінно», а й багаторазово перемагали у студентських наукових конкурсах на всеукраїнському та міжнародному рівнях, публікували результати своїх досліджень у наукових журналах (у тому числі закордоном) і презентували свої доповіді на наукових конференціях.

Викладачем-наставником Сопельник Вікторії є декан факультету управління та бізнесу, проф. Шевченко І.Ю., Тихонюк Дарини – проректор з наукової роботи, проф. Дмитрієв І.А., Обозної Марини – доцент кафедри економіки і підприємництва, доц. Деділова Т.В.

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає наших любих студентів і викладачів з отриманими відзнаками, бажає міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших звершень!


Nach oben