Вітаємо призерів Фіналу Ukraine Recovery Case Championship!

28 жовтня 2022 року відбувся Фінал Ukraine Recovery Case Championship, організований Всеукраїнською кейс-спільнотою CASERS. Проєкт реалізується в межах програми «Мріємо та діємо» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

У конкурсному відборі змагалися 120 учасників, які надали 36 рішень кейсів, представлених 5 територіальними громадами (ТГ) з різних куточків України: «Стратегія розвитку підприємництва у громаді» (Привільненська ТГ); «Стратегія поширення використання української мови в регіоні» (Авангардівська ТГ); «Комплексне розв'язання проблеми засмічення в гірській громаді» (Ясінянська ТГ); «Створення концепції соціального підприємства» (Саксаганська ТГ); «Нове життя для садиби Михайла Чайковського» (Гришковецька ТГ).

Фінал Ukraine Recovery Case Championship відбувся у гібридному онлайн-офлайн форматі з паралельною трансляцією на YouTube. Завдяки високому організаційному рівню заходу від CASERS фіналісти з ХНАДУ – студентська команда «KharkivCity» – мали змогу в режимі онлайн конференції Zoom гідно представити своє рішення кейсу та за результатами голосування журі посіли II місце.

Вітаємо команду «KharkivCity» – здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за ОП «Економіка» Довгопола Олексія, Аліпову Даріну, Швець Карину та здобувачку  вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Цему Валерію, а також їх наукового консультанта, доцента кафедри економіки  і підприємництва, к.е.н., доц. Деділову Т.В. з гідним результатом у фіналі Ukraine Recovery Case Championship! Бажаємо подальших наукових звершень!


Nach oben