Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Банківська справа»!

Згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 4 жовтня 2019 року № 1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» базовим закладом вищої освіти за напрямом «Банківська справа» було призначено Харківський навчально-науковий інститут ДВНЗ «Університет банківської справи».

Для участі у І етапі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Банківська справа» надійшло 65 наукових робіт  студентів закладів вищої освіти. З поміж наукових робіт, що надійшли на конкурс, була й наукова робота студенток нашого ЗВО, які навчаються на третьому курсі за спеціальністю 051«Економіка», − Сопельник Вікторії та Тихонюк Дарини.

За результатами подвійного рецензування наукова робота наших студенток на тему «Державне регулювання розвитку банківської справи в Україні» була оцінена в 150 балів із 200 можливих балів і рекомендована до участі в ІІ етапі ІІ туру конкурсу – підсумковій науково-практичній конференції, що мала відбутися 9 квітня 2020 р.

У зв’язку із запровадженням в Україні карантину на період 12.03-24.04.2020 р. галузевою конкурсною комісією було прийнято рішення про підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Банківська справа» за результатами І етапу ІІ туру конкурсу, відповідно до яких студенток ХНАДУ Сопельник Вікторію та Тихонюк Дарину було нагороджено дипломами ІІІ ступеня.

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає Сопельник Вікторію та Тихонюк Дарину, а також їх наукового керівника проф. Дмитрієва І.А. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Банківська справа»! Бажаємо міцного здоров’я, натхнення та подальших наукових звершень!


Nach oben