Відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

15 квітня 2021 року на виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24 листопада 2020 року на базі кафедри економіки і підприємництва Харківського національного автомобільно-дорожнього університету у форматі відеоконференції на платформі Zoom відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка автомобільного транспорту».

На підсумковій конференції галузевою конкурсною комісією було заслухано доповіді авторів 19 кращих наукових робіт із 17 закладів вищої освіти. За результатами захисту наукових робіт авторами, галузевою конкурсною комісією було прийнято рішення про нагородження дипломами І ступеня авторів 3 наукових робіт, дипломами ІІ ступеня – авторів 6 наукових робіт, дипломами ІІІ ступеня – авторів 10 наукових робіт.

Дякуємо учасникам і їх науковим керівникам, членам галузевої конкурсної комісії ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка автомобільного транспорту», бажаємо міцного здоров’я, творчої наснаги та подальших звершень!


Nach oben