ВІДБУЛАСЯ ХV МІЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ «ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА: ПОГЛЯД МОЛОДІ»

07 квітня 2022 р. на базі кафедри економіки і підприємництва факультету управління та бізнесу ХНАДУ відбулася ХV Міжнародна наукова конференція здобувачів вищої освіти «Проблеми розвитку економіки підприємства: погляд молоді».

Міжнародна конференція здійснювалася у дистанційному та заочному форматах.

В цілому на конференцію було подано 120 тез доповідей від учасників з 15 вищих навчальних закладів України, Азербайджану та Казахстану. Серед учасників конференції активною участю відзначилися Національний транспортний університет, Сумський державний університет, Дніпровський гуманітарний університет, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана та інші.

Особливо приємно відзначити вагомий внесок у роботу конференції міжнародних партнерів з Мінгячевірського державного університету та Казахського автомобільно-дорожнього інституту ім. Л.Б. Гончарова.

Вітаємо всіх учасників конференції та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!    


Nach oben