Студенти кафедри ЕіП – переможці та призери Міжнародної олімпіади «Хочу все знати» з предмету «Економіка»

З 22 по 29 січня 2022 року у м. Тепліце (Чехія) у дистанційному режимі відбувся фінал Міжнародної олімпіади «Хочу все знати» з предмету «Економіка».

Студенти кафедри економіки і підприємництва, які навчаються в бакалавраті за спеціальностями 051 «Економіка» (Аліпова Д.О., Арунашвілі Є.Г., Довгопол О.Ю., Золотарьова А.М., Ізотова Ю.Р., Король В.О., Некрасова А.С., Петрик А.В., Пономаренко А.С., Пономаренко В.В., Святенко Т.С., Чупета Д.О., Швець К.Є.) та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (Сафронова Д.В., Сєрих Д.С., Фролова Ю.С., Цема В.Є., Щербанюк В.Л.), стали переможцями та призерами Міжнародної олімпіади «Хочу все знати» з предмету «Економіка», отримавши відповідні дипломи.

Викладачі-наставники переможців і призерів Міжнародної олімпіади «Хочу все знати» з предмету «Економіка» − проф. Дмитрієва О.І., проф. Дмитрієв І.А., проф. Шевченко І.Ю. – отримали подяки «За педагогічну майстерність, підготовку призерів та переможців Міжнародної олімпіади «Хочу все знати»».

Вітаємо переможців і призерів Міжнародної олімпіади «Хочу все знати» з предмету «Економіка», а також їхніх викладачів-наставників! Бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших звершень!    


Nach oben