Розпочато взаємне читання гостьових лекцій ХНАДУ та КазАДІ в межах міжнародної академічної мобільності

Відповідно до договору про співпрацю між Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом (ХНАДУ) та Казахським автомобільно-дорожнім інститутом ім. Л.Б. Гончарова (КазАДІ), договору про співпрацю між кафедрою економіки і підприємництва ХНАДУ та кафедрою економіки КазАДІ розпочато взаємне читання гостьових лекцій в межах міжнародної академічної мобільності НПП і здобувачів вищої освіти протягом весняного семестру 2021-2022 навчального року.

Протягом весняного семестру 2021-2022 навчального року:

- читання лекцій з освітнього компоненту «Макроекономіка» для студентів бакалавріату, які здобувають вищу освіту в ХНАДУ за ОП «Економіка», ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», ОП «Облік і оподаткування», буде забезпечувати старший викладач кафедри економіки КазАДІ Боброва Віра Миколаївна;

- читання лекцій з освітнього компоненту «Державне регулювання економіки» для студентів бакалавріату, які здобувають вищу освіту в КазАДІ за ОП «Економіка», ОП «Облік і аудит», буде забезпечувати завідувач кафедри економіки і підприємництва ХНАДУ, д.е.н, проф. Дмитрієва Оксана Іллівна.

Перші взаємні гостьові лекції відбулися 02.02.2022 р. і 04.02.2022 р.


Nach oben