Проф. Дмитрієва О.І. взяла участь у Зимовій школі молодого науковця

У лютому 2022 року завідувачка кафедри економіки і підприємництва, проф. Дмитрієва Оксана Іллівна взяла участь у Зимовій школі молодого науковця 2.0, що запроваджена Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України в рамках реалізації проєкту British Council «Активні громадяни» та спільно з ГО «Міжнародна фундація розвитку».

Учасники Зимової школи молодого науковця отримали унікальну можливість спілкування з фасилітаторами, які протягом тижневого інтенсиву допомогли отримати нові знання у вирішенні актуальних питань наукового пізнання, сприйняття себе як активного громадянина у науковій спільноті,  впровадження принципів розвитку особистості у професійній діяльності в межах методики British Council «Активні громадяни».

Зимова школа молодого науковця проходила в онлайн форматі з 07 по 13 лютого 2022 року. Головною метою Зимової школи молодого науковця є формування унікального освітньо-наукового простору, що сприятиме наданню консультативної допомоги молодим вченим, підвищенню якості наукових досліджень, професійному зростанню й ефективній підготовці конкурентоспроможного вченого в сучасних умовах України.    


Nach oben