проф. Дмитрієва О.І. пройшла підвищення кваліфікації в межах ініціативи «Підприємницький університет»

Проф. Дмитрієва О.І. пройшла підвищення кваліфікації за ОК «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» в межах ініціативи «Підприємницький університет».

Дмитрієва О.І. завершила проходження підвищення кваліфікації в межах ініціативи «Підприємницький університет» і курсу  «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами».

Підвищення кваліфікації тривало з січня по червень 2022 року за такими темами: «Екосистема стартапів», «Дизайн мислення. Визначення проблем, емпатія», «Валідація ідеї стартапу», «Канва бізнес моделі. Портрет клієнта, ціннісна пропозиція», «Дизайн мислення. Пошук і вибір ідей», «Дослідження клієнтів. Попереднє дослідження ринку. Валідація ключових гіпотез», «Динаміка команди», «Мінімальний життєздатний продукт – MVP», «Канва бізнес моделі. Вступ, проблема та рішення», «Презентації ідей стартапів», «Оцінка ринку. Аналіз конкурентів. Нечесні конкурентні переваги», «Основи маркетингу для стартапів», «Основи про інвестиції, фінанси та юридичні особливості стартапів», «Презентація стартапу. Пітч-дек», «Розвиток підприємницького мислення у студентів». Також у межах підвищення кваліфікації проф. Дмитрієва О.І. взяла участь у заході ReThink mettings, який відбувся 11-13 квітня 2022 р.

Підвищення кваліфікації проф. Дмитрієвої О.І. за ОК «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» в межах ініціативи «Підприємницький університет» обсягом 45 годин (1,5 кредити ECTS) підтверджено сертифікатом № EU-21-22/2-053.

Примітка. Кафедра економіки і підприємництва Харківського національного автомобільно-дорожнього університету з 2020 року є учасником проєкту «Підприємницький університет», що ініційований ГО «Платформа інноваційного партнерства» (бізнес-інкубатор «YEP»), реалізується Міністерством освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів, Дія.Бізнес за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».  


Nach oben