Кафедра економіки і підприємництва – учасник проєкту «Підприємницький університет»

У серпні 2020 року кафедра економіки і підприємництва пройшла конкурсний відбір і була обрана учасником пілотного проєкту «Підприємницький університет», що ініційований ГО «Платформа інноваційного партнерства» (YEP) і реалізується спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Мета проєкту – розвиток підприємницької освіти та активізація підприємницької активності у студентів через започаткування власних стартапів.

Наразі у проєкті беруть участь студенти третього курсу бакалаврату спеціальностей 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Разом з викладачем кафедри доц. Приходько Д.О. в першому семестрі 2020-2021 навчального року здобувачі вищої освіти будуть працювати над розробкою стартапів у межах вивчення впровадженої у навчальний процес дисципліни «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами» (програма дисципліни рецензована міжнародними експертами з США, Ізраїлю та Естонії, рекомендована Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України). У процесі навчання здобувачі вищої освіти працюватимуть у командах і поступово будуть доводити свої бізнес-ідеї до реалізації, адже найкращі студентські команди матимуть шанс отримати менторську підтримку від YEP, Дія.Бізнес, Українського фонду стартапів, TechUkraine, Cisco, Genesis, Okko та інших партнерів проєкту.


Nach oben