Гостьова лекція кафедри економіки Казахського автомобільно-дорожнього інституту ім. Л.Б. Гончарова

27 січня 2022 року в межах договору про співпрацю Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ) та Казахського автомобільно-дорожнього інституту ім. Л.Б. Гончарова (КазАДІ) кафедрою економіки КазАДІ було проведено гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти факультету управління та бізнесу, які навчаються у бакалавраті за спеціальностями 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 071 «Облік і оподаткування».

Лекція була проведена на тему «Особливості аудиту основних засобів» викладачем кафедри економіки КазАДІ, к.е.н., асистентом професора Бобряшовим Дмитрієм Миколайовичем. Дмитрій Миколайович є відомим у Республіці Казахстан фахівцем-практиком − внутрішнім аудитором АТ «СПК» та заступником генерального директора з фінансів ТОО СП «KazLenz».

Під час гостьової лекції були розглянуті актуальні питання, а саме: умови визнання активу об’єктом основних засобів; класифікація основних засобів; послідовність аудиту основних засобів; помилки при аудиті й обліку основних засобів; наслідки порушень в обліку основних засобів.

Дякуємо нашим міжнародним партнерам за цінний досвід і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!     


Nach oben