Викладачі кафедри менеджменту проходять стажування в Клайпедському університеті (Литва) в рамках програми Erasmus+

У квітні 2024 року викладачі кафедри менеджменту к.е.н., доц. Бочарова Н.А. та к.е.н., доц. Кудрявцева О.В. проходять стажування в Клайпедському університеті (Литва) в рамках програми Erasmus+. Продовжуючи плідну співпрацю між Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом (Україна) та Клайпедським університетом (Литва), вони здобувають нові знання та досвід у сфері освіти та науки.Ця можливість співпраці стала дійсно важливою для нашого університету, оскільки вона дозволила нашим викладачам не лише збагатити свої знання та вміння, але й поглибити міжнародне співробітництво.
У Клайпедському університеті був організований "круглий стіл", де зустрілися представники університетів, що беруть участь у програмах Erasmus з різних країн. Наші викладачі представили Україну та наш університет ХНАДУ, відзначивши важливість обміну досвідом та партнерства в освітній сфері разом з представниками університетів з Фінляндії, Польщі, Грузії, Латвії, Французької Гвінеї та Литви. Під час обговорення вони обмінювалися досвідом співпраці, розвивали партнерство та обговорювали питання освіти та навчання. Організація такого заходу була важливим кроком у сприянні міжнародних зв'язків та співпраці університетів, що беруть участь у програмах Erasmus. Наші викладачі ефективно представили Україну та наш університет ХНАДУ, відзначивши важливість обміну досвідом та партнерства в освітній сфері.

Цей захід проходив у теплій та дружній атмосфері, що панувала серед університетських спільнот різних країн. Відкритий обмін думками та ідеями з представниками інших країн стимулює розвиток освіти та науки, роблячи кожну зустріч незабутньою та продуктивною.

Наступного дня наші викладачі відвідали крупну логістичну компанію Vlantana group, яка налічує 1700 автомобілів, 2050 працівників  у Литві та біля 2000 співробітників у Європі, має склади площею 55 тисяч квадратних метрів. Керівник з маркетингу та комунікацій Indrė Srėbaliūtė-Kliminskė, представила компанію та розповіла про особливості її діяльності. Зустріч з представниками компанії була надзвичайно пізнавальною та цікавою. Наші викладачі здобули важливі знання про логістику, транспортування та зберігання вантажів, організацію ланцюгів постачання, які будуть корисні для подальшого використання у навчальному процесі та дослідженнях.
Висловлюємо щиру подяку керівництву компанії Vlantana  group за можливість поглибленого ознайомлення з їхньою діяльністю.

Це стажування відзначено не лише новими знаннями та контактами, але й глибокою вдячністю усім, хто сприяв його успішному проведенню. Наші викладачі щиро дякують представникам Клайпедського університету за їхню гостинність та тепле прийняття, а також всім учасникам круглого столу за плідну співпрацю. Наш університет має надію на подальший розвиток цієї важhливої міжнародної співпраці та сподівається на подальше плідне співробітництво.


To top

За датою