NEWS

Published:

Чемпіонат України з козацького двобою

У Луцьку 15-16 березня 2024 року відбувався чемпіонат України з козацького двобою, присвячений пам’яті героїв полеглих у російсько-українській війні, який зібрав 650 спортсменів з 15 областей України.

         Організаторами заходу виступали Міністерство молоді та спорту України, Української...

Published:

Олімпійський урок

28 лютого 2024 року кафедра фізичного виховання та спорту дистанційно провела Олімпійський урок, у якому прийняли участь  найкращі спортсмени нашого університету, які представили різні види спорту, а саме:

         - Костеневич Костянтин, випускник МФ, майстер спорту міжнародного класу (МСМК),...

Published:

Спартакіада Університету з вправи «Бурпі»

У лютому місяці у дистанційному режимі проведена Спартакіада Університету з функціонального багатоборства: вправа «Бурпі». У змаганнях прийняло участь 186 здобувачів вищої освіти. Суддівська бригада у складі викладачів кафедри фізичного виховання та спорту визначили наступні результати змагань:...

Published:

Вітаємо викладачів кафедри ФВтаС та здобувачів ХНАДУ – переможців і призерів Міжнародного спортивного конкурсу «Спортландія»

У чеському місті Тепліце 24.02.2024 підведено підсумки Міжнародного спортивного конкурсу «Спортландія», за результатами якого викладачі та здобувачі ХНАДУ вибороли перемогу та призові місця в наступних номінаціях:

Викладачі кафедри фізичного виховання та спорту:

– ст. викл. Безніс Олена...

Published:

Олімпійський урок

28 лютого 2024 року о 15:00 дистанційно відбудеться Олімпійський урок з найкращими спортсменами нашого університету з різних видів спорту. Кафедра фізичного виховання та спорту запрошую всіх бажаючих на зустріч з ведучими спортсменами.

Посилання:   https://us05web.zoom.us/j/8919032335?pwd=TWpNUElr...

Published:

Тхеквондо (ВТФ)

19-20 лютого у м. Хмельницький відбулись фінальні змагання ХІХ літньої Універсіади України з тхеквондо (ВТФ). Здобувачі механічного факультету Чорний Ярослав та Владислав Функендорф посілили перші місця у своїх вагових категоріях 87кг та 58 кг відповідно.

         Вітаємо переможців і тренера...

Published:

Тхеквондо ВТФ

16-18 лютого у м. Хмельницький проходив Кубок України з тхеквондо ВТФ, у якому двоє здобувачів ХНАДУ завоювали дві медалі.

         Здобувач механічного факультету Чорний Ярослав посів ІІІ місце, програвши у півфінальній сутичці випускнику ХНАДУ факультету транспортних систем Ігнатій Данилу, який...

Published:

Чемпіонат України з змішаних єдиноборств

17 – 18 лютого 2024 року у Дніпрі відбувся чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА серед молоді та дорослих. За підсумками результатів було сформовано склад збірної України, який буде представляти нашу країну з 29 березня по 6 квітня на чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА в Белграді,...

Published:

Спартакіада Університету з кросфіту

На початку грудня, у дистанційному режимі проведена Спартакіада Університету з кросфіту: 1. Вправа "повітряні присідання"; 2. Прес-сітап; 3. Мах американський. У змаганнях прийняло участь 146 здобувачів вищої освіти. Суддівська бригада у складі викладачів кафедри фізичного виховання та спорту...

Published:

КУБОК УКРАЇНИ З КІКБОКСИНГУ ІСКА

З 30 листопада - 3 грудня 2023 року у Києві, на базі спортивного комплексу Київського національного університету будівництва та архітектури, відбулися Кубок України з кікбоксингу ІСКА серед дорослих та Всеукраїнські змагання на честь загиблих героїв України. Загалом у цих змаганнях взяли участь...

Published:

ЧЕМПІОНАТ СВІТУ ЗІ ЗМІШАНИХ ЄДИНОБОРСТВ ММА

З 20 по 25 листопада у Тирані (Албанія) проходив чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА серед молоді та дорослих, який зібрав 457 спортсменів з 47 країн світу.

Збірну України представляли 29 спортсменів (16 серед молоді та 13 серед дорослих), тренерських штаб був представлений 16 тренерами.

...

Published:

ГАРМОНІЯ РОЗУМУ ТА ТІЛА: ПОРТРЕТ СПОРТСМЕНА-СТУДЕНТА.

  У кожному колективі є людина, яка втілює гармонію між фізичними досягненнями й розумовими здібностями. У Харківському національному автодорожньому університеті такою особистістю є Корчма Станіслав – студент факультету управління та бізнесу кафедри «Менеджмент» групи Е-21- 22. Навчання у ХНАДУ була...

To top